dijous, 21 de gener del 2010

''Mar i Cel''- Dagom Dagoll

La pel·lícula que nosaltres hem vist és la gravació d’un musical. És una adaptació del grup de teatre Dagoll Dagom de l’obra d’Àngel Guimerà. L’obra teatral compta amb dos actes i està escrita en vers, en decasíl·labs blancs.

Tracta dos temes: l’expulsió dels moriscos de València per part dels cristians i l’amor impossible entre un pirata musulmà i una noia cristiana (que reflexa l’enfrontament entre la religió islàmica i la cristiana).


L’acció se situa en alta mar, arran d’un assalt de corsaris moriscos al vaixell del virrei de València i la seva tripulació, vint anys més tard de l’expulsió.


“Mar i cel és un espectacle de lluita entre dos mons, dues cultures irreconciliables, i és també una bella història d'amor que la intransigència torna tràgica, és una història d'incomprensió situada al segle XVII que per desgràcia compta amb innombrables paral·lelismes d'intolerància en el món en que vivim” (Dagoll Dagom)


Natàlia Bel, Celia Cárdenas, Laïla El Kheshen, Albert García, Cristina Méndez


2 comentaris:

  1. Es una idea molt original, pero creiem que al video li falta "frescura", tot i aixó esta molt currat i es molt original.

    Jesus, Julian, Juan, Alex.

    ResponElimina
  2. Ostres, quina gràcia amb els dibuixets! Molt bé, pirates!

    ResponElimina