dilluns, 15 de febrer del 2010

Fantasmes de Venècia




HISTÒRIA

Eren les vacances d’un 15 de Juny, la Sandra passejava pels canals de Venècia amb la góndola de seu pare. Ella era una noia d’allò més alegre i riallera… encara que no es deixava prendre el pél per ningú, ja que la vida li havia ensenyat a mostrar la seva part més dura, amb més mal geni i amb més ira.
Desprès d’aquest llarg passeig, la Sandra es dirigia a casa del seu pare.
De sobte va notar la presència d’algú…eren dos homes encaputxats i vestits de negres que la perseguien. Estava molt espantada, no sabia si còrrer o conitnuar amb el mateix ritme. Va optar per còrrer, però els encaputxats tambè ho van fer, la van atrapar. Desprès…es va fer el silenci entre els crits de la Sandra, ja que la mort li va arribar, però aixó no va permetre que els seus esperits, plens de virtuts i defectes, sortissin del cos.

PER QUÈ HEM ESCOLLIT AQUEST LLIBRE?

Hem escollit aquest tema, perquè el llibre dels “Fantasmes de Venècia” ens va agradar moltíssim quan el vam llegir obligatoriament a 2n d’ESO.
És força curtet, però el contingut és molt intès i complet.
La trama era molt interessant i intrigant...
I com teniem un bon record d’aquesta novel·la és per això que l’hem escollit.

Sandra, Idaira, Rebeca, Silvia, Cora i Laura.

2 comentaris:

  1. Molt bé, fanstasmetes! Celebro que la novel·la us agradés. En certa manera, l'escena passa també per Carnaval, així que bona elecció!

    ResponElimina
  2. Hola!! Heu fet un montatge molt original i treballat, i la història també està bé, perquè recorda molt bé el llibre. Felicitats!!

    Natàlia, Celia, Laïla, Cristina

    ResponElimina