dimarts, 20 d’octubre del 2009

.PÀGINA WEB DE RAMON LLULL/ Sandra Buedo Tornero


En la pàgina http://quisestlullus.net tracta sobre RamOn Llul. Ens presenta la seva informació sobre la seva vida, obres...Tota aquesta informació la podem veure en diversos idiomes.
En la pagina web hi ha 10 apartats sobre Ramon Llull que explica diferents coses sobre ell:

-Primer apartat: d’introducció Ramon Llull: explica la vida de Ramón Llull en un breu resum.

-Segon apartat: “El pseudo Ramón Llull”: en questa apartat ens parla sobre les seves obres, les critiques que van tindre cada una d’elles i les seves reaccions

-Tercer apartat: “ Lul•lisme” : en aquest apartat es mol especial perquè no tot parla de Llull sinó de que es el lul•lisme i com va tenir aquella època en la literatura.

-Quart apartat:"El seu context”: explica on va néixer Llull que va ser en Mallorca i la història de Mallorca : com la van colonitzar, les guerres...

-Cinquè apartat: “ Vida coetanea”: es a dir aquesta paraula fa referència sobre la vida religiosa de Llull.

-Sisè apartat : "L’art”: parla sobre el recorregut que ha tingut l’art en tot el temps i com la compara amb Llull.

-Setè apartat: “Obres”: nombra les diferents obres que ha tingut Llull i també apart de això parla sobre el pluril•lingüisme.

-Vuitè apartat: “Repertori d’imatges”: en aquesta apartat pots fer un clic en diferents obres i surten imatge sobre elles.

-Novè apartat: “Cronologia”: Parla sobre la cronologia de Ramon Llull des de que va néixer (1232) fins que va morir (1316)

-Dècim apartat: “Bases de dades Ramon Llull”: en aquest apartat es una mica d’informació de la web per aquí esta escrita, on han agafat l’ informació, que té accés a tots el públic i en diversos idiomes.



Sandra Buedo Tornero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada